Кметът на Пловдив  получи наградата Дестинация на годината за България

...
</TD
>Кметът на Пловдив  получи наградата Дестинация на годината за България
Коментари Харесай

Пловдив получи наградата Дестинация на годината за България

Кметът на Пловдив  получи премията " Дестинация на годината за България " на профилираното списание за туризъм " Destinations ". Наградата бе връчена от притежателя на медията Руслан Йорданов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Наградата се печели на база на оценките на носителите по отношение на положения труд на туризъма през миналата година. 

Наградата е на правилото на премиите " Мишлен ". Статуетката е авторска на Стефан Петров който е създател на на-значимите награди в страната, а логото на списанието е формата на самата статуетка. 

На корицата на списанието тази година бе точно Пловдив, а шеф на отдел " Туризъм " Юлиана Йорданова получи копие от корицата. 

" Искам да благодаря от мое име и името на моя екип за оценката която получихме. Високо оценявам такива награди. В началото на този мандат поставихме цел за надграждане и показване на Пловдив в целия му искра пред освен гостите, а и жителите ни. Ние няма да спрем до тук, опитваме се да сътворяваме добър климат за бизнеса. 

Когато беше КОВИД, Пловдив първи в страната предприе ограничения, даже и когато общината имаше финансови усложнения. За нас бизнеса не е апатичен, в противен случай, бизнеса би трябвало да се обгрижва когато и да е. 2019 година бяхме Европейски столица на културата и съвсем няма посетител на града останал неудовлетворен. 

Ще продължим да даваме най-хубавото от себе си за нашите посетители и нашите жители. "

Зам.-кметът също се причисли в благодарности към извоюваната премия. " Пловдив с цел да държи своето движение на туризъм би трябвало всяка година да отваря нови атракции. Ние непрестанно развиваме града, и продължаваме да търсим разновидности Пловдив да се развива повече и повече всяка година. Радваме се извънредно доста за премията. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР